Mit tanuljak az egyetemen?
Üdvözletem
Humán tárgyakból valami rettenet vagyok, a töri még hagyján de magyarból még borzasztóbb vagyok és egyik sem érdekel.
Angolból már jó vagyok, összeszenvedtem, mert ez mindenképp kellett, de idegen nyelvekből sem vagyok a legjobb.
Amiből viszont jó vagyok, azok a reál tárgyak különösképpen a matek, a fizika és a földrajz. Ezek érdekelnek is, és úgy érzem mindenféleképpen ezekkel akarok foglalkozni. Már kisebb koromban is matematikáról, közgazdaságról meg mindenféle műszaki ismeretekről szóló könyveket olvastam kalandregények helyett.
Egyértelműen azért olyan lenne jó, amivel keresni is lehet (és nem minimálbért). A másik, bár ez már sokadrangú szempont, hogy inkább kevesebb mint több emberrel kelljen együttdolgozni mivel, hogy úgy mondjam nem igazán vagyok emberközpontú.
Bármilyen ötletet felpontozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!