Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik egyetemen tanuljak...

Melyik egyetemen tanuljak tovább közgázt?

Figyelt kérdés

Most fogok érettségizni és kereskedelem marketing vagy gazdálkodás menedzsment szakot szeretném választani. Láttam lehet az ELTE-n, BME-n, BGE-n és az OE-n tanulni (csak budapesti jöhet szóba). Arra lennék kíváncsi hogy melyiket érdemes elsőnek bejelölni, oktatás, programok, közösség stb. színvonal alapján. Legyetek szívesek a “nézz utána” szintű tanácsoktól megkímélni. Valamelyik egyetem hallgatójának a közvetlen tapasztalataira/véleményére is kíváncsi vagyok. Köszi előre is <3

u.i. Corvinus kiesik egyéb okokból.

2021. febr. 3. 23:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
BME GTK ra járok. Nem olyan régóta vagyok itt, szóval egy az egyben nem látom át a dolgokat még. Én szeretem ezt a helyet, persze ettől függetlenül másnak meg talán pont hogy nem jön majd be ugyanaz, ami nekem meg igen. A matek GTK szakhoz mérten undorító tud lenni, a közgáz egy ami nagyon nehéz az elején. Ami a BGE-t illeti, az oldalon sokan szidják de vannak olyan vélemények is, hogy nagyon túltolják. Az ELTE GTI ugyan ígéretes de nagyon fiatal, így sok vélemény se látott széleskörben napvilágot. OE-n én nem mennék gazdaságisnak az tuti. AZ a helyzet, hogy fogalmam sincs más egyetemek képzéséről így méllyebben. Így online forma miatt a közösség megítélése kérdéses, vannak itt olyan figurák akiket kedvelek és olyanok is, akikkel nem lennék összezárva. A közösségi élet sokaknak csak a piából áll. Annyit tudok tanácsolni, hogy érdemes rendszeresen készülni, mert különben nagy baj lehet. Amúgy a BCE miért esik ki? Persze ha titkos nem kell elmondani.
2021. febr. 4. 00:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod, a corvinusra nem lenne elég pontom és drága is.
2021. febr. 4. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!