Mi alapján döntsek hogy melyik szakra menjek tovább tanulni?
Kb minden akartam már lenni és kb félévente változtatom meg a véleményemet, mindig jön egy-egy szak ami tetszik de igazából fogalmam nincs mi akarok lenni. Mit javasoltok mi alapján döntsek?
18/L
Gondold végig, hogy mi érdekel, mi az amihez szerinted, vagy esetleg mások visszajelzései szerint is van tehetséged, való lenne neked, a területeken belül nézz utána a lehetőségeknek, követelményeknek, meg gondolom az is számít azért hogy mennyire tudsz vele pénzt keresni. Így, gondold végig, hogy mi az amiben hosszú távon el tudnád képzelni magadat, élveznéd is. Gyűjtsd ki a szakokat, meg ilyeneket, amik szóba jöhetnek, megbeszélheted a családoddal is, majd így dönts. Aztán majd lehet később pályát váltasz, sokan csinálják ezt.
Én valahogy így csinálnám, bár én még nem tartok ott, fiatalabb vagyok, de ez tűnik a logikusnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!