Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ilyenkor kihagyhatok órákat?

Ilyenkor kihagyhatok órákat?

Figyelt kérdés
Helló, megvan a B2-es angol nyelvvizsgám. Középiskolaba járok ahol heti 4 angol óra van. Ilyenkor van jogom/lehetőségem arra, hogy kihagyjak egy, vagy két tanórát? Ez minden iskolában ugyan így van?

2021. máj. 11. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan biztos nem, nálunk nem lehetett emiatt kihagyni, fel se merült ilyen kérdés. A tanórákat semmilyen eredmény mellett nem hagyhatod ki hivatalosan. Ha csinálsz osztályozóvizsgát, akkor ,,hagyhatod ki''. Kérdezd meg az iskoládat, olyanokat akiknek az iskoládban van nyelvvizsgája!
2021. máj. 11. 19:12
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Érdeklődj az iskoládban. Nálunk csak a faktot lehetett kihagyni.
2021. máj. 11. 19:45
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
Egyedül az angolérettségi mentesít hivatalosan az angolóra alól.
2021. máj. 11. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
62%

Én osztályozót csináltam, de ennek a feltétele az volt, hogy 11.-ben le kellett érettségiznem (előrehozott) angolból. Így a végzős évemben nem kellett bejárnom.

De ez a nyelvvizsgára nem vonatkozik, ugyanúgy kötelező az óra.

2021. máj. 11. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Nálunk hivatalosan nem, de gyakorlatban kihagyhato volt. Nem jártam be , de láttam, hogy kapom az 5-ösöket órai munkára. (Egyébként volt osztályozó vizsgám)
2021. máj. 11. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezelőtt rengeteg évvel, 15-20 éve valóban volt ilyen rendszer.
2021. máj. 12. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!