Terepgyakorlatokat nektek is megtartják? Szerintetek kihagyhatom?
Az én szakomon május első heteiben terepgyakorlat lesz, és én tényleg azt hittem ilyen helyzetben nem tartják meg, aztán most a tanár azt mondta engedélyezték. Gyakorlati órák és elmélet nem lehet, de 140 fős terepgyakorlat igen... érdekes. Másnál is van ilyen esetleg?
3 órányira lakok az egyetemtől és kolis vagyok, kiváncsi leszek kinyitnak e a kolik 2 hétre... különben nincs hol aludnom. Még nem is oltottak, így azért ettől a nyomorgástól is félek. Tudom, hogy elv a terepgyakorlat kötelező, de most kényszeríthetnek ilyen helyzetben rá? Tudom, hogy fontos a tanulás szempontjából, de igazán lehetne helyette intenzív online tanulás videókkal, amivel csak lehetne... Vagy orvoshoz menjek el és igazoltassam le magam? Az a baj ez így év végén úgy hiányzik mint a sulisoknak bemenni utolsó hetekre:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!