Kihagyhatok egy évet egyetemre való jelentkezés nélkül érettségi után, aztán pedig egy év múlva jelentkezhetek államira?
Figyelt kérdés
Több hasonló kérdést láttam, de egyik sem konkrétan erre válaszolt. Most fogok érettségizni és kihagynék egy évet, dolgoznék, hasonlók. Nem is tervezek jelentkezni és passzívba tenni, mert még ötletem sincs. Jövőre jelentkezhetnék és ugyanúgy járna a 12 állami félév egy év kihagyás után is, vagy erre vonatkozik a jogviszony megszakadása?2019. febr. 12. 22:08
1/3 anonim válasza:
Akkor jelentkezel egyetemre amikor akarsz. De vigyázz, mert jövőre már nyelvvizsga kell a jelentkezéshez, idén még nem.
2/3 anonim válasza:
Én két évet hagytam ki, hogy addig dolgozhassak, és utána mentem egyetemre. Bármikor jelentkezhetsz, csak hát, igen, arra figyelni kell, hogy most már egyre többminden kell hozzá.
3/3 anonim válasza:
Én is 2 évet hagytam ki, most fogok menni:)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!