Ennyire gáz lenne a FOSZK?

Figyelt kérdés
300 pontom van, pár éve érettségiztem. Sajnos nem találtam nekem megfelelő alapszakot, ami volt kertészeti, bár az egyik feltételt teljesítem, ami egy emelt föci, viszont mellette nincs más term.tud tárgyam, matekból meg nem jeleskedtem az érettségin, a töri a másik, ami jobban sikerült, a föci mellett. Jelentkeztem még februárban Gyógynövényes Foszkra, mert érdekelnek a gyógynövények, s szeretném magam fejleszteni, s ehhez talán pont kapóra jön ez a képzés, amiből később meg szeretnék élni. Telek is adott hozzá. Sokan családi, ismeretségi körben is mondogatják, hogy az alapképzés jobb lenne, egy diploma többet ér, a FOSZK ciki, stb. Na most én úgy gondolom, hogy pont kevesebbet érne, ha csak azért végeznék el kegyelem kettesekkel, hogy legyen egy papírom, amit semmire nem tudok használni, alkalmazottként meg soha többet nem szeretnék dolgozni.
2021. máj. 11. 05:31
 1/3 anonim ***** válasza:
24%

Az van, hogy a FOSZK képzésen majd együtt ülsz azokkal, akik később ezért diplomát fognak kapni.

Szerintem ez mindent elmond.

2021. máj. 11. 05:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Miért lenne gáz? Bár ez szak/ egyetem függő lehet, de tényleg a legtöbb óra közös a BA/ Bsc-sekkel. És ráadásul, ha később folytatni szeretnéd beszámítják a krediteket is és a FOSZK-os okleveledből is kérheted már a pontszámítást. Sok sikert!
2021. máj. 11. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor van értelme ha átmész utána alapszakra.
2021. máj. 11. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!