Aki felsőoktatási szakképzésre jelentkezett, azt hány ponttal vették fel?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 15. 16:35
1/7 anonim válasza:
268 ponttal anno, lassan három éve. Idén megyek tovább majd alap vagy osztatlan szakra:)
2/7 anonim válasza:
1-es, milyen szakra jelentkeztél?:)
3/7 anonim válasza:
Jogász illetve igazságügyi igazgatási alapszak:) De szerintem igi lesz aztán levelezőn jogász ami +3-3,5 év.
Te hová jelentkeztél?:)
4/7 anonim válasza:
2-es vagyok
Én igazából jövőre érettségizek csak, de jogi asszisztensire akarok menni:D
Az igazságügyi igazgatási alapszakkal hova lehet elmenni dolgozni egyébként? Mármint utána olvastam 1-2 dolognak, de konkrétumokat nem tudok:)
6/7 anonim válasza:
Közigazgatásban lehet elhelyezkedni. Viszont igi után egy jogász vagy kriminológia mester nem árthat:) Nekem ezek a terveim. Most 398 pontom lesz,azzal talán igire felvesznek államira aztán jogász vagy kriminológia.
A jogi asszisztens szak miatt igin jó pár tárgyat beszámítanak,el lehet fogadtatni, így mondjuk az első félév lazább lesz.:)
1,3/5 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!