Pénzügy és számvitel FOSZK után Fizika Bsc mennyire piac képes elhelyezkedés, fizetés stb. szempontjából?
Pénzügy-számvitel FOSZK után egy jó külföldi(Las Vegas) cégnél (pl. MyDailyChoice) elég jól kereshetnél.
Sok ágazat van,biztos eltudnál helyezkedni.
Fizetés tőled függ:250E-1M
Beugró sem. A pénzügyes szakma belépő szintje a BSc. A FOSZK meg arra jó, hogy beugorj vele a pénzügyes BSc programra.
Nem tudom miért jársz FOKSZra, de feltételezem azért, mert a gimnáziumi eredményeid nem lettek a legtökéletesebbek. Ennek a fényében a fizika BSc-t érdemes elfelejteni, ugyanis qva nehéz, kb zseniképző. Egyébként ezen a "kőműves" hasonlaton jót nevettem, ugyanis nettó hülyeség. A fizikus diploma rendkívül értékes akár programozó, akár data scientist akarsz lenni később. Sajnos azonban tényleg nagyon nehéz. Szerintem nézelődj a pénzügy BSc felé, az reálisabb terv.
Köszönöm a választ, azért akarok FOSZK-ra menni , mert bioszból érettségiztem emelten és szülésznő akartam lenni, de ahogy jobban beleláttam ebbe a világba rájöttem, hogy ez mégsem az amit egész életemben csinálni akarok. Így esett a választásom a pénzügy és számvitel Foszk-ra,mert ezzel nem kéne 2 tantárgyból újra érettségiznem és kihagynom évet, hanem szeptemberben elkezdhetem.
A fizika alapszakon, pedig azért gondolkoztam, mert gimiben 3 évig 5-ös voltam és fákra is jártam 11.-ben ,ami elég jól ment csak 12.-ben elment a tanár a suliból, így a kevés jelentkező miatt az óraadó tanárral nem indult fakt. Emiatt végül nem érettségiztem belőle, pedig nagyon érdekelt és már bánom, hogy nem próbáltam még.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!