Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye iskola után is érettségiz...

Ugye iskola után is érettségizhetek?

Figyelt kérdés

Mondjuk úgy, ha 26 évesen azon kapom magam, h megtaláltam az álom munkám, de nem lehetett róla végzettségem. Akkor letehetem akkor is az érettségit,h bele kezdjek egy egyetembe?

Mindig is fel voltam mentve matekból, 5. Osztálytól nem tanultam ezt a tárgyat.(10.-es vagyok) De az álom munkámhoz lehetséges,h kell egy gazdasági diploma.

2021. máj. 9. 21:21
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
nincs rajtam szemuveg mert optikusnal van. holnapra tan kesz lesz
2021. máj. 24. 19:28
 22/30 anonim válasza:

ELMENTEM. ha még érdekel egyáltalán valakit.

ezt a választ kaptam:

A vizsgálat 3 éves kortól a középfokú oktatási szakasz befejezéséig kezdeményezhető.

Tehát nem végezhető el...aki szenvedett az iskolában az aszenvedjen egész élete végéig. főleg mert senki sem akar rajta segíteni. vagyis nekem soha senki. se szüleim, se tanárok, se pszichiáter, se pszichológus.

Már túl idős vagyok hozzá s nem mehetek.

ennyit a próbálkozásról...

2021. júl. 29. 19:39
 23/30 anonim ***** válasza:

A középfokú oktatási szakasz végéig.

Tehát ha most suliba jársz, (felnőttként is járhatsz középsuliba) akkor kerhetsz felmentést.

Ami logikus, hiszen az készül érettségire, aki középiskolába jár.

2021. júl. 29. 21:01
 24/30 anonim válasza:

nem járok...mindenből letettem az érettségit csak az érettségi írásbeli nem sikerült.

nem mehetek s kész.

csoda h figyeli bárki is még ezt.

2021. júl. 29. 21:12
 25/30 anonim válasza:
na a matek írásbelin nem mentem át.
2021. júl. 29. 21:13
 26/30 anonim ***** válasza:
Értem. Sajnálom. Egy próbát megért.
2021. júl. 29. 23:41
 27/30 anonim válasza:

dehogy...eleve általánosban kelett már. csak mindenbe sz@rnak bele a tanárok s főleg a szüleim. a mai napig csak sírok. ja de még a pszichológusokis aztmondják h nem vagyok depressziós. pedig a munkahejemen is állandóan csak sírok...azok is szarnak rám.sok komolyabb gondjaim is vannak s mégis szarnak rám, míg nekem mások apró nyavajgásai miatt kell meghallgatnom vagy segítenem.

mindegy inkább öngyilkos leszek mar. nincs értelme így élnem. eddig sem volt.

2021. júl. 30. 03:40
 28/30 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de az írásod alapján csodálom, hogy a magyar érettségi sikerült.

Az pedig, hogy a neten, idegenek előtt az öngyilkossággal dobálózol...

Nos, lehet nem csak pszichológiai, de pszichiátriai megsegítésre is szükséged van.

2021. júl. 30. 07:23
 29/30 anonim válasza:

...na megint az a bizonyos "empátia" amit mindig is kapok...

míg mások mindenhol tőbbet...áh mindegy...

bunkóságiból ha lenne te biztos jeles lennél...

2021. júl. 30. 13:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Tekintve, hogy ez nem a te kérdésed volt, én mégis próbáltam neked segíteni, és biztatni téged, és kicsit furcsa tőled.

De nem veszem magamra, egész életemben segítettem, és önkéntes voltam.

DE

Te olyanokat mondasz, hogy nekem sose jó, velem mindig kiszúrnak, én nem kapok semmit, kicsit úgy is teszel mintha neked az járna.

A kérdezőre is csak féltékenykedni jöttél.

Mintha követelnéd a figyelmet, eleve haragszol arra, akinek a problémái (szerinted) nem olyan mértékűek,mint a tied.

Ez követelőző viselkedés, márpedig őszinte figyelmet, és empátiát így nem kapsz soha.

Egyszerűen egocentrikus vagy.

Talán neked-igen, NEKED - kellene elekezdeni segíteni másokon, akkor más perspektívába helyeznéd a dolgokat, hidd el, gyógyító tud lenni.

Persze az önkéntes munkád is csak akkor lenne értékelhető, ha nem használnád közben az "én" "bezzeg" "nekem" szavakat.

Különben csak mindenki agyára mész.

Remélem segítettem.

Üdv.

2021. júl. 30. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!