Hol érettsegizhetek biológiából? Többi lent.
Figyelt kérdés
10 osztályos vagyok,2 év múlva érettsegizek.Közgazdasági suliba tanulok.
Rájöttem, hogy én orvos gyogytornász vagy hasonló szeretnék lenni.Mit tegyek,mert ugye ehez kell a biologia ereetsegi???
2018. ápr. 26. 14:56
1/4 anonim válasza:
Emelt érettségire lesz szükséged, szóval amúgy is központilag sorolják be, hogy hova kell majd menned, és úgysem a saját tanáraidnál vizsgáznál, tehát ebből nem lesz semmilyen hátrányod. Kicsit alaposabban nézd át a mozaikos biosz könyveket, komolyabban ráérsz utolsó évben készülni.
2/4 anonim válasza:
Gondolom nincs biosz órád hát kérdezd meg az osztályfönököt hogyan tudod felvenni a tárgyat
3/4 anonim válasza:
Tanítanak egyáltalán biológiát az iskoládban?
4/4 anonim válasza:
Az a baj, hogy közgázos suliban általában nincs is biosz óra, max 1-2 évig heti 2 óra (de én ezt nem nevezném tanításnak), fakt meg végképp.. Úgyhogy én ajánlom a magántanárt, de sokkal inkább az átiratkozást egy gimibe. Orvosihoz kötelező az emelt biosz és az emelt kémia, gyógytornászhoz nem kötelező, de ajánlott, a biosz pl. biztosan. Illetve a többi érettségit is érdemes minél jobbra írni, a közgáz meg biztos elvenné sok idődet mindentől, mert ahogy tudom, ha közgázos szakközépre jársz, akkor kötelező valamilyen közgázos érettségi, azt hiszem emelt szinten ráadásul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!