Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Ugye iskola után is érettségiz...

Ugye iskola után is érettségizhetek?

Figyelt kérdés

Mondjuk úgy, ha 26 évesen azon kapom magam, h megtaláltam az álom munkám, de nem lehetett róla végzettségem. Akkor letehetem akkor is az érettségit,h bele kezdjek egy egyetembe?

Mindig is fel voltam mentve matekból, 5. Osztálytól nem tanultam ezt a tárgyat.(10.-es vagyok) De az álom munkámhoz lehetséges,h kell egy gazdasági diploma.

2021. máj. 9. 21:21
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Nekem a volt osztályfőnököm már 8.-ban lebeszélte az egyik sni-s osztálytársamat a gazdasági KÖZÉP suliról, nem, hogy egyetem xd.

Meg ha már 5 éve nem tanulsz matekot, akkor honnan tudod, hogy hogy menne, lehet az 5.-es anyag maradt meg.

2021. máj. 11. 00:35
 12/30 anonim ***** válasza:
#11 egyetemre mehet matekfelmenéssel.
2021. máj. 11. 01:33
 13/30 anonim ***** válasza:

12

mehet matek felmentéssel, de nem mindegyikre.

Sőt!

Nekem volt diszkalkulia papírom, de mégis letettem a matek érettségit, (22%, sok sok extra készülés, és magántanár segítségével) mert diszkalkulia esetén, és matek érettségi hiányában a szakok kb

80% nem fogadja el a jelentkezésedet. (a pontjaidat 0-nak számolja)

2021. máj. 11. 07:53
 14/30 anonim válasza:

én diszkalkulias vagyok s mégsem kaptam matekból sohase felmebtést.mindíg stenvedtem ezzel. senki nem segitett s egy tanar sem sajnalt meg.

az érettségit csakazerr is vegigcsinaltam pedig mar epilepszias rohamaim voltak. a matek nincs meg.

nem mehettem az alom melomra pedig ahoz nem kell matek, de az erettségi kell.

a belem is kitettem h ranuljak s mai napig szenvedek a matekkal s a sok meloval amiket nem szeretek.

s ilyennek bezzeg rogton megadjak a matek felmentest!!!

undorito!

remelem h szenvedni fogsz egesz eletedben!

megmondom h a vilag nem ojan mint ahogy azt te kepzeled.

csak megkaptad a felmentest s azt kepzrledh majd mindennel igy fogsz jarni.

latszik h lusta vagy tanulni s h csak sajnáltattad magad h megkapd a felmentest.

remelem h szenvedni fogsz, tobbet mint en!

2021. máj. 24. 18:31
 15/30 anonim ***** válasza:

14-es

Most is besétálhatsz a kerületileg illetékes szakszolgálathoz, kérhetsz vizsgálatot, és lehet felmentenek.

Akkor kiválthatod a matekot más természettudományos tárggyal, és megvan az érettségi.

2021. máj. 24. 18:38
 16/30 A kérdező kommentje:

Csak az irigység beszél belőled! Sajnálom, h te nem kaptál, mert meg lehet,h mégsem volt rá akkora szükség. De azért sajnállak, h nem értesz a matekhoz, a helyesíráshoz és az emberséghez sem. Nincs benned semmi empátia sem, semmi. Nem tudhatod,h én mennyit szenvedtem a matekkal.

Mi alapján itélsz el? Mi alapján mondod rám,h rossz ember vagyok?

Már meg ne sértődj, de te egy világi tapló vagy. Nem azért nem sikerült a álom munkád, mert nincs matek érettségid. Tudod az emberség többet számít, mint az érettségi papírod. Talán felvettek volna az álom munkahelydre, ha kicsit többet olvasol az illemről, a pszicholóiáról és egyéb dolgokról.

Volt rá példa, aki úgy ment át az érettségiken, h csupa rosszat mondott, de a diplomatikussága miatt átment.

2021. máj. 24. 18:42
 17/30 anonim válasza:

22 évesen mentem érettségizni. ma már 30 vagyok.

nem hiszem h kapnék felmentést ha eddig sem...

22 évesen voltak epilepsziás rohamaim s akkor sem kaptam meg.

sőt 3. ban is megbuktam s akkor sem kaptam meg.

velem nagyon igazságralanok az emverek....

2021. máj. 24. 18:43
 18/30 anonim válasza:
azt se tudom már h jova kell menni
2021. máj. 24. 18:44
 19/30 anonim ***** válasza:

Leírtam hova.

Pedagógiai szakszolgálatba.

Ez biztos, ott dolgoztam, ez a hatályos jogszabály, ők menthetnek fel egyedül.

És más fog vizsgálni, mint korábban. (ez is szabály)

Miért ne próbálnád meg?

2021. máj. 24. 18:47
 20/30 anonim válasza:

elmegyek de sztem megint hiába.

pont h én vagyok a legempatikusabb.

mindig csak masoknak segitettem mig masok gatba tamadtak. mindig mindenit megsajnaltam mig engem soha senki.

eleget voltam mar tul kedves.

elegszer gazolrak mar el ezek miatt.

megvertek az miatt h nem tudtam leolvadni az analog orat.

pedig no vagyok.

2021. máj. 24. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!