Ha megvan a szakközépiskolai 11. osztályom és mondjuk kimegyek külföldre egy időre és visszajövök egy idő után akkor hogy tudom befejezni a 12. évet hogy érettségizhessek?
Figyelt kérdés
Vagy egyáltalán be kell fejezni a 12.évfolyamot?2016. júl. 24. 14:31
1/4 anonim válasza:
Ha nem vagy tanköteles, nem kell bejárnod. De még azt sem írod le, mennyi időre mennél ki, mi motivál arra, hogy befejezd azt az egy évet stb. Így egy kicsit nehéz válaszolni.
2/4 anonim válasza:
Érettségit sokkal könnyebb lenne megcsinálnod most, amíg még nem felejtesz el mindent "egy időre". Hidd el, nagyon hamar felejt az ember, és semmi motivációd nem lesz újra megcsinálni.
3/4 anonim válasza:
Természetesen be kell fejezni, hogy érettségit tehess, és be is lehet, hacsak nem egy kifutó képzésről van szó abban az iskolában, ami már nincs a következő évfolyamban. Az is megoldás, hogy egyénileg felkészülsz, és osztályozóvizsgákat teszel, az igazgatóval megbeszélve. Vagy kint érettségizel, ottani rendszerben.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi lenne az az „egy idő”. Mert én már elakarok menni innen és csak akkor jönnék vissza ha muszáj. Szóval nem tudom. Lehet hogy pár év. És ha vissza kéne jönnöm azért szeretném befejezni az érettségit hogy utána itthon tudjak dolgozni. Meg lehet hogy elfelejteném addig a dolgokat de már most se nagyon emlékszek csak pár dologra.
2016. júl. 30. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!