Milyen a jogi egyetem?
Ha van itt olyan, aki Pázmányon, ELTE-n, Károlin (vagy a debreceni egyetemen) tanul jogot, tudna picit mesélni, hogy milyen?
Többi egyetem is érdekel, de leginkább ez a négy:))
14: igen, tudom, de én nem a szivatásról beszéltem. Az Eltén tényleg sokat szivatnak feleslegesen, ez sajnos egy szükségtelen velejárója az egyetemnek, de erről nem beszéltem. Én a szakmai tudásról, az elvárásokról, kapcsolatépítési lehetőségek oldaláról közelítettem meg főleg az eddigi hozzászólásaimat.
15 (14?): persze, kerültek ki mindenhonnan nagyszerű szakemberek, csak én nem a kimagasló jogászokról beszéltem eddig, hanem a "nagy átlag" érvényesülési lehetőségeiről. Aki nagyon tehetséges, annak természetesen mindegy hová jár.
Na jó de a szakmai tudást nem feltétlenül az egyetemen szerzed meg, hanem a gyakorlatban.
Én hallottam olyat is, hogy mindhárom budapesti jogi egyetemen nagy az elvárás, csak mindegyiknél más tantárgy nehéz és más a könnyű. Aztán ki tudja, ezt igazából ki kellene próbálni, a fene sem lavírozik az egyetemek között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!