Melyik szakot válasszam?

Figyelt kérdés

Két szak között vacillálok.

Mindkettő mellett és ellen is szól valami egyaránt.

1.szak:

-ez érdekelt, tetszett meg először

-sokat kell tanulni a bekerüléshez+az egyetemen is

- ezért nem lenne időm mellette dolgozni

-ergo 25 éves koromig (nyári munkán kívűl) nem lenne saját keresetem, nem tudnék elköltözni

-nem tudnám a húszas éveimet, az egyetemi éveimet igazán kihasználni, megélni

2.szak:

-szintén érdekel

-kevesebb időt kell tanulással tölteni

-tudnék mellette dolgozni

-ezáltal önállóbb lennék huszonévesen

-lenne időm tanuláson kívűl ,,élni”

Mennyire lehet vajon nagy áldozat az egész életemre nézve az egyetemi éveim ,,feláldozása”?

Vagy mindegy hogy telik az a 3-4-5év?

Semmi sem biztos, nem lehet tudni melyiket élvezném jobban, milyen lehetőségeim lennének, stb...

2021. ápr. 27. 13:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Leírnád kérlek mely szakok ezek pontosan? Én a helyedben azt választanám amiről tudom,hogy 10-20 sőt több éven át is szívesen fogom csinálni, szerintem fontos, hogy a felnőtt éveidben boldog legyél a szakmádban. Személy szerint én is egy nehéz, sok tanulást igénylő szakra jelentkezem, de szerintem jó időbeosztással és mérlegeléssel meg lehet oldani a szórakozást is az egyetem alatt, nem is egészséges csak tanulással foglalkozni éveken át, mindenkinek kell a kikapcsolódás.
2021. ápr. 27. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó lenne tudni melyik szakok ezek,látatlanban nem tudunk véleményt nyilvánítani
2021. ápr. 27. 15:25
 3/5 anonim válasza:
100%
Én a 2est választanám bár a szüleim biztos nem örülnének neki
2021. máj. 6. 23:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt válaszd amit te akarsz jobban, bízz a megérzésedben, és ha első volt az, ami tetszett, akkor válaszd azt, mert aztán bánni fogod :)
2021. máj. 7. 20:11
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!
2021. máj. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!