Melyik tanfolyamot végezzem el inkább, amivel később el tudok helyezkedni?
-Kézápoló -és műkörömépítő + esetleg pedikűr.
-Kisgyermeknevelő.
A kisgyermeknevelőihez már van valamennyi előképzettségem, de nem tudom, mennyire lehet vele érvényesülni itthon vagy külföldön.
Szívesen fogadok tanácsokat még más képzésekről is ,elsősorban női szakmák érdekelnének.
Mindkettővel el tudsz helyezkedni, ha ügyes vagy benne akkor műkörmössel többet tudsz keresni, de itt nem alkalmazottként, hanem vállalkozóként. Ha nem vagy annyira ügyes akkor persze nehéz.
A kisgyermekgondozóval mindig lesz munkahelyeden, de ha nem fogsz ki egy magán intézményt, a kereseted nem lesz magas.
A kisgyermek nevelőit most édesanyám végzi de ő diplomára építi szóval ő neki több lesz a fizetése.
Viszont munkahelyet nehezen talál mert mindenhol csak alapvégzettségűeket keresnek nem pedig felsővégzettségű szakembereket.
Szóval azzal munkát fixen találsz.
Persze a predikűrössel is csak az inkább magánvállalkozói téma ha jól akarsz keresni.
Az óvónő más végzettség, de nekem az van meg ( erre írtam az előképzettséget ), de nem ugyanaz a 2 ,mert más a korosztály.
Az egyik közszféra ,másik szociális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!