Emelt szintű történelem érettségit tervezek tenni most a 2021-es vizsgaidőszakban. A felkészülés során a szóbeli 30 tétel anyagát tanultam meg,azt nagyon részletesen, ezen kívűl még a főbb témákat ami nem része a szóbeli témakörnek át akarom nézni?
Figyelt kérdés
(Földrajzi felfedezések,honfoglalàs,tatárjárás pl.) Aki már tett ilyen vizsgát,mit gondol,ez elég lehet?2021. ápr. 23. 23:34
1/3 anonim válasza:
Mindent is kell tudni emelten, a 30 szóbeli tétel édes kevés lesz. Főleg, hogy csak a 2. részben lehet atlaszt használni, és abban is elég kevés információ van.
Minden kell emeltre, még az is ami a középszinten követelmény.
3/3 A kérdező kommentje:
2-es. Nagyon nehéznek találtam a teszet. Alapvetően nem érzem, hogy többet tudtam volna tanulni, de bonyolultabbak voltak számomra a feladatok mint az eddigiek.
2021. máj. 15. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!