Felkészülés nagyon gyorsan?
Szóval van egy vizsgán ami szerdán lesz. Uv hét van,de én először mehetek belőle.
Konkrétan semmit nem tudok, 14 vizsgám volt,erre nem maradt időm. Kicsit túltoltam a krediteket.
MUSZÁJ átmennem! Van egy 250 oldalas könyvem és 12 dia. Dia elvileg nem elég. Kifejtős kérdések lesznek. Hogyan tudnék minimum egy kettest kapni? A tárgy eu-politikáról szól.
Minden tippet szívesen fogadok.
Help pls!
20L
Allj neki most mindenkepp ne aludj addig, tanulj csak mindem masodik fejezetet es akkor 50℅ az eselyed.
De tanulj tanulj tanulj tanulj! 250 nem sok
A 12 dia gondolom 12 diasor, nem?
Ha voltál benn órákon, akkor nagyjából tudhatod, mik a súlyponti témák, azokra koncentrálj!
Minden témánál először csak pár kulcsszót tanulj meg és folyamatosan bővítsd, ameddig tudod.
Attól függően, hogy milyen típus vagy vagy a mai éjszakát húzd meg vagy a holnapit, de azért úgy 4-5 aludnod kellene minden éjszaka.
Sajna ütközés miatt nem voltam bent,csak utsó órán:/
Megpróbálom a diákról a fő címeket kiszedni a könyvből részletesebben.
És nem alszom szerdáig:/
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!