Miért "nem hiteles" a felvi.hu-n a nyelvvizsgám?
Figyelt kérdés
Most nyílt újra a rendszer, kiírta, hogy a nyelvvizsgámat a feltöltött adatok alapján nem találja a nyilvántartásba, fel kellett töltsem a bizonyítványom scannelt változatát.
Megnéztem, nem volt elírás a feltöltött adatokban. A pénzt vissza tudtam igényelni amikor megcsináltam a nyelvvizsgát és még mindig akkreditált vizsgahelynek számít ahol a vizsgát tettem.
Mással is történt már ilyen?
2021. ápr. 21. 08:50
11/12 anonim válasza:
Sziasztok! Szerintem én is hasonlóan jártam viszont a dokumentumpótlásnál ezt nem vettem észre és csak most látom hogy nem lett beszámítva a nyelvvizsgám. Adatok biztosan pontosak voltak, szerintetek ez jó indok a fellebezésre? Köszi előre is.
12/12 anonim válasza:
Szia, ha nem maximalizáltad ki a plusz pontjaidat, és olyan nyelvből vizsgáztál amit elfogadnak akkor fellebbezhetsz, simán megesik az ilyen, ma már több embernél olvastam facebookon, remélem sikerül mindenkinek bekerülni az egyetemre, olyan igazságtalan hogy egy rendszerhiba miatt csússzon le valaki a ponthatárról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!