Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Miért "nem hiteles" a felvi.hu...

Miért "nem hiteles" a felvi.hu-n a nyelvvizsgám?

Figyelt kérdés

Most nyílt újra a rendszer, kiírta, hogy a nyelvvizsgámat a feltöltött adatok alapján nem találja a nyilvántartásba, fel kellett töltsem a bizonyítványom scannelt változatát.

Megnéztem, nem volt elírás a feltöltött adatokban. A pénzt vissza tudtam igényelni amikor megcsináltam a nyelvvizsgát és még mindig akkreditált vizsgahelynek számít ahol a vizsgát tettem.

Mással is történt már ilyen?

2021. ápr. 21. 08:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
Úgy írtad be ahogy kellett? Kisbetű nagybetű? Azokat az azonosítókat írtad amik meg voltak adva? Mikori a nyelvvizsgád?
2021. ápr. 21. 09:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Nalam is ugyanez volt, nekem mindharom nyelvvizsga bizonyitvanyomra ezt irta a rendszer. Tegnap felhivtam oket, nagyon kedves volt az ugyfelszolgalatos, azt momdta, hogy elofordul az ilyesmi, de ha feltoltom a bizonyitvanyok szkennelt valtozatat, rendben lesz. Azt is mondta, hogy ne ijedjek meg, az atfutasi ido, mialatt atnezik tobb nap is is siman van, leterhelt a rendszer. :)

En is megijedtem, mikor a pontszamoknal irrealisan keveset mutatott, es lattam, hogy a nyelvvizsgakat nem szamolta bele. Azert meg mindig izgulok picit, hogy elfogadjak vegre, es rendben legyen. :D

2021. ápr. 21. 09:10
 3/12 A kérdező kommentje:

2020-as a nyelvvizsgám, tavaly nyáron csináltam és nem volt benne elírás.

Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli akivel ez történt. Köszönöm a válaszokat!

2021. ápr. 21. 09:13
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Oszinten szolva, en is orultem, mikor meglattam a kerdesed, megnyugtatott, hogy mas is jart igy

. :D nekem is tok frissek a nyelvvizsgaim, legalabb 7-8 alkalommal ellenoriztem minden apro kis adatot, akkreditalt a vizsgahely is, gondolom ez amolyan tipikus “felvi-s” dolog. Tegnap meg az is ott volt a rendszerben, hogy a fel nyelvvizsgaert is jar a plusz pont, de mikor telefonon megkerdeztem, kiderult, hogy rendszerhiba, tavalyrol maradhatott benne a rendszerukben, azota mar ki is szedtek. Gondolom kevesen lehetnek rengeteg adminisztrativ munkara. :)

Sok sikert a felvetelihez! :)

2021. ápr. 21. 09:17
 5/12 A kérdező kommentje:
Neked is sok sikert hozzá! :)
2021. ápr. 21. 09:22
 6/12 anonim válasza:
100%
nekem is ugyanezt írja, és nagyon ideges voltam. most kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül :D remélem megoldódik nektek minden, sok sikert nektek a felvételihez!!
2021. ápr. 23. 14:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Koszi szepen, neked is! Kozben nekem hitelesitettek, de a plusz pontoknal meg mindig nincs ott. Azt mondtak, hogy az kulon eljarasi folyamat, ujabb 2-3 nap :D kicsit sem idegorlo :D
2021. ápr. 23. 14:31
 8/12 A kérdező kommentje:
Nekem is hitelesítették, köszönöm a válaszokat mindenkinek!
2021. ápr. 23. 16:17
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt írtàk mindkét nyelvvizsgámra. Bezzeg a diplomámért kapott középfokú nyelvvizsgát, amit nem tartok számon sehol, azt megtalálták és feljegyezték.

Nekem amúgy két nap alatt feldolgozták, hitelesítették a nyelvvizsgáimat, szóval elég gyorsak.

2021. ápr. 23. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
sziasztok, végül mindenkinek elfogadták a nyelvvizsgát? Ilyen ellenőrzés hogy zajlik? mármint miért tart ennyi ideig? utána kérdeznek a vizsgaközpontnál is hogy biztos valódi e a bizonyítvány, vagy csak megnézik a dokumentumot és jóváírják? Illetve nektek milyen adatokat kellett kitölteni? nekem csak annyit kért a rendszer hogy töltsem fel pdf vagy jpg formántumban és ennyi, ez normális? vagy kellett volna még mást is csinálni?
2023. jún. 29. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!