Az emelt angolom duplázódik, vagy csak a nyelvvzsgát vihetem?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy én megcsináltam az emelt szintű angol érettségit, azért mivel kéttanítási nyelvű szakon tanulok, így ha másból is angolul teszek sikeresen érettségit (matek,civil), akkor megkapom az érettségi bizimbe a felsőfokú nyelvvizsgát, így a nyelvvizsga 40 pontját vinném tovább. Corvinus gazdmen angolul szakára jelentkeztem ott elvárás, hogy kell legyen nyelvvizsga angolból, mint említettem meglenne az érettségivel. És így most a nyelvvizsgát fogják számítani, vagy az emelt angol duplázást? Mert az osztalyfonokom azt mondta,hogy vagy a nyelvvizsgát viheted tovább, vagy az emelt szintű angol érettségit. És úgy pontokban is jobb lenne, hisz annyira nem lett jó az emelt angolom, hogy azt duplázzam, hanem inkább akkor mondjuk a matekot meg lesz egy szakmai emeltem is, és pluszba akkor a nyelvvizsgát választanám. Így működne akkor ahogy leírtam ?2021. ápr. 20. 16:08
1/4 anonim válasza:
Az osztályfőnöködnek igaza van, csak az egyiket számíthatod be pluszpontnak (de automatikusan a jobb opciót számolják neked). Azt lehet, hogy valami mást duplázol, és melléveszed akkor a nyelvvizsgát:)
2/4 anonim válasza:
"megkapom az érettségi bizimbe a felsőfokú nyelvvizsgát"
középfokú nyelvvizsgát ér
3/4 anonim válasza:
2-es: Kéttannyelvű szakokon az emelt szintű nyelvi érettségi + két másik tárgyból célnyelven tett sikeres vizsga (a kérdező esetében, mint írta is: matek, civil) felsőfokú nyelvvizsgát eredményez:)
Akkor kapsz csak középfokút, ha nincs plusz két tárgy mellé az adott nyelvből.
4/4 anonim válasza:
Kettes vagyok, hármas, köszi a javítást, nem tudtam. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!