Nemzetközi tanulmányok szak vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok a nemzetközi tanulmányok szakról mi a véleményetek? Mennyire nehéz és mennyire van jövőképe?febr. 8. 21:40
1/7 anonim 

válasza:

Ne. Egyáltalán nem piacképes, keress itt vissza kérdéseket.
2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj bármit olvasok az van vele hogy nem piacképes csak ha gazdaságra vagy mérnökire megy az ember
febr. 8. 22:12
3/7 anonim 

válasza:

Én szerettem. Szakosodától függ a piacképessége.
4/7 anonim 

válasza:

Tényleg nem piacképes. Az SZTE-s tanárok is ezt mondták, illetve hogy a vége fele mindenki elkezd gyűjteni mindenféle egyéb papírt. Ha van ismerősöd, aki be tud ajánlani egy jó pozícióba, akkor van esélyed
5/7 anonim 

válasza:

A nemzetközi gazdálkodás piacképesebb. Főleg, ha közben kimész erasmusra is meg csinálsz utána valami jó kis msct.
A turizmus vendéglátás sem rossz, hiába szidják itt azt is. Pont valamelyik nap jött velem szembe egy hirdetés, hogy ki lehet menni 12 hónapos szerződéssel Amerikába szállodákba olyannak is, aki alig 1 éve szerezte a diplomáját vagy még tanul. Ugye az erasmus itt is él, sőt anélkül mit sem ér.
De ezt a nemzetközi tanulmányokat tényleg felejtsd el. Én is az SZTE-ről hallottam, hogy ez a szak a jogi kar pöcegödre. Ha nem jársz be is simán átmész mindenből ötössel, de elpazaroltad az állami féléveid ezzel a haszontalan szakkal.
6/7 anonim 

válasza:

Nem tudom miért írnak ilyeneket a többiek, ezen a szakon végeztem, teljesen jól fizető állásom van (és mindenki másnak is, aki velem tanult). Angol nyelven kell tanulni a szakot, az tény. Magyarul nincs értéke.
7/7 anonim 

válasza:

#6 ok, es tudsz is mondani olyan pozikat, amiket eselyes, hogy egy ilyen szakon vegzo gond nelkul be tud tolteni? Nem kell hozza protekcio, van eselye bekerulni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!