Egyetem család, munka mellett? (Többi lent)32 évesen már
túl késő?
Figyelt kérdés
32 éves leszek kb mire el tudnám kezdeném az egyetemet. Most szeptemberben kezdem az érettségit estin. Már csak az utolsó évfolyam van amit meg kell csinálnom.
Utána szeretnék tovább tanulni.
Milyen szak van egyetemen amit levelezőin is meg lehet csinálni anélkül hogy az ember belerokkanna?
Szinte mindenre nyitott vagyok, igy bármilyen szakot szivesen meghallgatok.
köszönöm mindenkinek. egyenlőre még van egy évem.ugyanis az érettségi utolsó évét fogom kezdeni szeptemberben.:) egyenlőr csak tájékozódni szeretnék.
Voltak álmaim nekem isde ez gyerek mellet már megvalósithatatlan. Állatorvos szerettem volna lenni. Van sok minden ami érdekel. pl szeretek emberekkel foglalkozni ezért fordult meg a fejemben a pszichológia is. de szerintem gyerek és munkamellett levelezőin kétlem hogy meglehetne csinálni.
2021. ápr. 3. 15:01
23/27 anonim válasza:
Pedig a pszicho nem nehéz.
2021. ápr. 3. 15:18
24/27 anonim válasza:
Szerintem a legkevesebb múlik a szak nehézségén.
2021. ápr. 3. 16:24
25/27 anonim válasza:
Szerintem meg nem, kedves utolsó. Én mint humán beállítottságú ember, biztos hogy az elsők között hullanék ki számvitel vagy mérnök szakon. Hiába szeretnék mérnök lenni, tudom hogy képtelen lennék elvégezni. Vagy legfeljebb 4 év helyett 6 év alatt. Ennek meg semmi értelmét nem látom. Annyit elérnék vele, hogy dolgozni nemigen dolgoznék benne mert az egyetem alatt úgy megutálnám. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem árt tisztában lenni a képességeinkkel mielőtt meggondolatlanul jelentkezik valaki a hőn áhított szakra.
2021. ápr. 3. 16:33
26/27 anonim válasza:
Nem erről beszélek, a “pedig a pszicho nem nehéz”-re reagáltam. Nyilván olyan szakra jelentkezz, ami a képességeidnek és a tudásodnak megfelel, de szerintem a legtöbb embernek nem a tárgyak nehézsége, vagy egy-egy szak nehézsége okozza a problémákat. Hanem maga az egyetemi rendszer, az oktatók módszerei, hogy nehezen tudod beosztani az időd és általában nem jut idő mindenre stb. Például én nyelvszakos vagyok, soha nem nevezném a szakomat nehéznek, de nem volt könnyű teljesíteni, rohadt sok készülést igényelt és kb. látástól vakulásig olvastam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!