Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megérné befejeznem az egyetemet?

Megérné befejeznem az egyetemet?

Figyelt kérdés

Másodéves vagyok közigazgatás-szervező szakon. Nagyon megbántam, hogy ide jöttem. Nézzük a rideg tényeket: közszférában tudok ezzel elhelyezkedni, és kb nettó 160 lenne ott a fizetésem. Ehhez képest egy gyárban, gyorsétteremben, boltban is fizetnek 180-200-at vagy a felett is.

Bármilyen, végzettséget nem igénylő betanított segédmunkáért jobb fizetést kapnék, mint ha ezzel a diplomával helyezkednék el. Tulajdonképpen ugyan olyan, mint egy tanári diploma. Nem lehet vele megélni.

Ígyis-úgyis egy gyárban kötök ki, akkor mi értelme van még másfél évet elcsesznem az életemből? A tandíjat kéme visszafizetnem, de talán még úgyis megérné

2021. febr. 27. 14:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ezzel a diplomával viszont éhen fogok halni. 150 ezer egy albérlet, nekem meg ennyi lesz a fizetésem. Akkor mi lesz, hajléktalan leszek?
2021. febr. 28. 22:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!