Hol a legjobb a gazdasági oktatás színvonala? ELTE, BGE, BME?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokak szerint a Corvinus a legjobb, de most a többi érdekelne.2021. febr. 13. 02:45
11/12 anonim válasza:
Szia, én ELTE-n vagyok pénzügy számvitel szakon, csak ajánlani tudom, szuperek a tanárok, szuper a közösség:) Ami a legvonzóbb szokott lenni az emberek számára, az az, hogy nem muszáj vizsgáznod, mindenből kaphatsz megajánlott jegyet, ha jól teljesítesz a zh-kon. Nekem pl. december elejétől februárig nem volt semmi dolgom, míg az ismerőseim végig vizsgáztak más egyetemeken. Illetve most így távoktatás idején nincsenek élő óráink, hanem feltöltik a felvételeket az előadásokról, így teljesen magadnak oszthatod be az idődet (bár megpróbálok optimista lenni, és azt gondolni, hogy ez az információ a távoktatásról már nem lesz lényeges, amikor te egyetemista leszel). Szóval nagyon hallgatóbarát egyetem, és nem gondoltam volna, hogy ilyen véleményem lesz, mikor ide jelentkeztem.
12/12 anonim válasza:
Én BGE-s vagyok HR szakon szuper jó az oktatás és a tanárok csak ajánlani tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!