Budapesten milyen gimnáziumok vannak aminek jó a híre, színvonalas és a legjobb sulikhoz tartoznak? Légyszíves írjatok már olyanokat!
Apáczai, Fazekas, Trefort, Eötvös, Berzsenyi...
Általában az első 5-10 az ELTE gyakorlóiskola, azokkal biztos nem jársz rosszul.
Fazekas, Apáczai, Karinthy, Szent László.
Én Karinthys voltam, ne rémísszen meg, hogy mindenki sznob kretén iskolának tartja, messze a legjobb kéttannyelvű képzést adják és a legjobbak közt végzed, innen az összes egyetem elérhető. Apáczai és Fazekas inkább a bioszosoknak fekszik, Szent László olyan átlagos.
Én is főleg azokat mondanám amiket az előző válaszolók írtak. De azzal nem értek egyet, hogy a Szent László átlagos. Jó tudom, hogy nem a legerősebb iskola, de én nagyon szeretem, és az átlagosnál jóval feljebb van a színvonala :)
De amúgy igen a Karinthy, Apáczai, Eötvös, Trefort(bár ez csak 6és 8 évfolyamos), Radnóti, esetleg Verespálné :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!