Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Budapesten milyen gimnáziumok...

Budapesten milyen gimnáziumok vannak aminek jó a híre, színvonalas és a legjobb sulikhoz tartoznak? Légyszíves írjatok már olyanokat!

Figyelt kérdés
Iskolát keresek Budapesten most Debrecenbe járok egy nagyon jó hírű iskolába az egyik legjobba, de most Pesten keresnék. Csakis Gimnáziumokat mondjatok! Előre is köszönöm!:)

2012. júl. 20. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Apáczai, Fazekas, Trefort, Eötvös, Berzsenyi...

Általában az első 5-10 az ELTE gyakorlóiskola, azokkal biztos nem jársz rosszul.

2012. júl. 20. 20:51
 2/5 anonim ***** válasza:

Fazekas, Apáczai, Karinthy, Szent László.

Én Karinthys voltam, ne rémísszen meg, hogy mindenki sznob kretén iskolának tartja, messze a legjobb kéttannyelvű képzést adják és a legjobbak közt végzed, innen az összes egyetem elérhető. Apáczai és Fazekas inkább a bioszosoknak fekszik, Szent László olyan átlagos.

2012. júl. 20. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Írj privit ha érdekelnek az alábbi sulik amiket az előbb írtam :)
2012. júl. 20. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is főleg azokat mondanám amiket az előző válaszolók írtak. De azzal nem értek egyet, hogy a Szent László átlagos. Jó tudom, hogy nem a legerősebb iskola, de én nagyon szeretem, és az átlagosnál jóval feljebb van a színvonala :)

De amúgy igen a Karinthy, Apáczai, Eötvös, Trefort(bár ez csak 6és 8 évfolyamos), Radnóti, esetleg Verespálné :)

2012. júl. 21. 15:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:) leginkább olyanokat nézek ami 4 évfolyamos osztály és maradnék a német-angol szaknál. én a Veres Pétert, a Szent Lászlót és a Madáchot néztem...ezekről mi a véleményetek? A Szent László amúgy szimpatikus volt.
2012. júl. 22. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!