Melyik szak lenne ideális nekem?
Jelenleg 17 éves vagyok, jövőre érettségizek. Két fakultációra járok: emelt történelem és emelt biológia. Félévi jegyeim: Irodalom 4
Nyelvtan:5 Matematika:4 Történelem:4(4,5-re) Biológia:5 Angol:4(4,4)
Természetesen év végén jobbak az eredményeim.
Nem vagyok jó:Kémia, fizika, földrajz, matek
Remélem tudtok segíteni nekem, fontos lenne. Pszichológia szakon gondolkoztam, meg a gyógypedagógián (csak sajnos ide irodalom kell)
Attól függ. Mi érdekel a leginkább?
Gyógypedagógia egy jó lehetőség tekintve, hogy a humán tárgyakból jó vagy.
Szép jegyeid vannak így azt gondolom semmi sem lenne elérhetetlen főleg ha megcsinálom a két emeltet.
Jogàsz szakra tudnál jelentkezni a töri emelttel, valamint társadalomtudományi szakokra és bölcsész szakokra is.
Biológiával mehetsz Sport és rekreációra pl.
Tényleg sok lehetőséged van, szóval ha leírnád kb mi érdekel a legjobban akkor többet tudnánk segíteni:)
Köszönöm a válaszokat!
Engem tényleg bármi olyan érdekel, ahova nem kell matek, kémia, fizika és földrajz. Nyitott vagyok az új dolgokra, igazából leginkább a Debreceni Egyetemre szeretnék menni vagy a Miskolcira.
Jogász szakon én is gondolkoztam igazából.
Sportoltam is sokáig, eléggé sok mindent kipróbáltam szóval az is közel áll hozzám.
Nyelvvizsgázni most fogok majd nyáron, jövőre pedig majd a felsőfokút.
Nem mondanám magam butának, csak nagyon lustának.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!