Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Etika (középszintű) érettségi?

Etika (középszintű) érettségi?

Figyelt kérdés

Jövőre fogok érettségizni és 5.tantárgyként az etikára gondoltam. Azt hallottam hogy könnyű mert csak projekt készítés / előadás a feladat. Ez igaz? Aki esetleg ebből a tárgyból érettségizett le tudná írni nekem hogyan zajlik egy ilyen, és hogy mik a tapasztalatok?

(Mielőtt valaki azt írná hogy vicc az egész és hogy nem megyek vele semmire, elmondom, hogy nem tervezek egyetemre menni így nincs jelentősége hogy mi legyen az 5. választott tantárgyam.)

Válaszaitokat előre is köszönöm!

2021. jan. 19. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen. Jelezned kell a tanárnak aki tanítja, hogy te érettségiznél, mert a témákat is ő fogja megadni es ő tudja az osztályozót is elmondani.
2021. jan. 19. 21:58
 12/12 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon szépen köszönöm mind az infós mind az etikás válaszokat!
2021. jan. 20. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!