Fel lehet készülni 3 hónap alatt az emelt informatika érettségire úgy, hogy eddig csak középszintent tanultam?
Figyelt kérdés
Eddig nem sok programozást tanultam. C-vel szeretném megoldani majd a prog. részét. A kérdés igazából a Microsoft-os programokhoz kapcsolódna. Nagy lépés lenne-e? Meglehet vele birkózni 3 hónap alatt? Vennék külön órákat az biztos. Minimum 70%-ra szeretném.2021. jan. 18. 23:15
1/9 Resistor válasza:
Ha tényleg gyakorolsz sokat akkor igen.
2/9 anonim válasza:
A programozós része a nehezebb, a Microsoftos részt bármely rutinos Windows használónak meg kell tudnia oldania kis gyakorlással.
3/9 Resistor válasza:
Youtubon rengetek programozód oktató videó van fent az alapoktól. Meg szerintem régi érettségiken is gyakorolgass.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm azthiszem erre volt szükségem. Igazából már egyszer bizonyítottam magamnak, hogy képes vagyok teljesíteni. A c1-es nyelvvizsgára elég sokat tanultam magamtól. Szóval a cél kitűzve. Ment a zöld értékelés.
2021. jan. 18. 23:33
5/9 anonim válasza:
Csak akkor csináld, ha a felvételhez elengedhetetlen az emelt szint. Ne kockáztass feleslegesen.
6/9 A kérdező kommentje:
Pontok miatt szükségem lenne rá és matekból nem szeretnék így hiretelenjében emeltezni
2021. jan. 18. 23:44
7/9 anonim válasza:
Ha jól emlékszem tavaly nem volt lehetőség C-ben írni a prog részét, max C++, de javítsatok ki ha rosszul mondom.
Én pythonban érettségiztem, jól megszenvedtem a felkészüléssel, 6hónap alatt 0 alaptudásról felkészülve végül 45/39 lett a prog része. Szóval szerintem neked is jó esélyed van, ha komolyan veszed. Ami tanácsot tudok adni, minden nap ülj le legalább 2órát programozni, ez nekem bevált.
Sok sikert!
8/9 anonim válasza:
Off:
Én úgy tudom, hogy C++ és C# lehet, ha már C-ről van szó. Oktatas.hu-n is ezeket látom.
Valaki esetleg megtudná ezt pontosabban mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!