Középszintű informatika és angol érettségire fel lehet készülni egyedül közel egy év alatt?
Már leérettségiztem ,dehát kiegészìtő érettségi lennne mind a kettőből ,a felvételi miatt csinálnám . Angolt tanultam a gimiben 4 évig ,infòt viszont csak 10.-ig. Szerintetek fel tudnák készülni egyedül a 2019-es májusi érettségiig? Tapasztalatok esetleg valakinek?
Előre is köszönöm a válaszokat.
"Már leérettségiztem..." - Na jó, de mégis mikor? 2017-ben? Vagy 1967-ben?
"Angolt tanultam a gimiben 4 évig" - Érettségiztél is belőle? Akár igen, akár nem, nem mindegy, hogy
- akkor milyen szintig jutottál (konkrétan melyik könyv hányadik leckéjéig? vagy legalább annyit tudsz, hogy milyen szintű könyv volt? mostanában van, aki pre-int szintű könyvben van, amikor érettségizik, más meg már egy advanced könyvvel a háta mögött)
- ha nem tanulod azóta is folyamatosan, akkor mennyi időt hagytál ki
- azalatt mennyit fejlődtél vissza.
"fel tudnák készülni" - Hát bocs, de ilyen nyelvérzékkel nehezebb dolgod lesz mindenképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!