Ha tanárnak tanulok jó választás, ha az egyik szakomat általános iskolai tanárként a másikkal középiskolai tanárként szeretnék elhelyezkedni?
Figyelt kérdés
Nem tudok dönteni, hogy általános iskolában vagy középiskolában tanítsak, ezért döntöttem úgy, hogy az egyik szakommal általános iskolai tanár képzésre mennék, a másikkal középiskolaira. Így 5,5 éves lenne az egyetem. Így találhatok majd ugyanolyan valószínűséggel munkát, mintha mindkét szakom egy iskolában lenne? Vagy így, hogy külön iskolákba tanítanék kevesebb eséllyel tudnék elhelyezkedni? Amúgy angol-töri képzésre mennék. A törit általánosban, az angolt középiskolában tanítanám.2021. jan. 14. 20:25
41/42 A kérdező kommentje:
Bocsánat 40-es! Mostanában ingerültebb vagyok, tehát ne vegyétek magatokra. Köszönöm a válaszokat! Átgondolom amiket írtatok.
2021. jan. 21. 13:30
42/42 anonim válasza:
Tényleg ne jelentkezz ide! Egyetértek tökéletesen az előttem szólókkal. Noha nekem ez még csak a 4. évem, már számolom vissza a napokat. Rosszabb a képzés, mint egy fegyház. Én a helyedben nagyon hálás lennék, hogy vannak, akik őszintén felnyitják a szemedet,és nem követed el azt a súlyos hibát, mint azok az emberek akik 4-8 évvel ezelőtt belementek ebbe az osztatlan "tanár"képzésbe. Inkább csak osztatlan rémálomba.
Nem elég,hogy a képzés után sem túl fényes az élet, már a képzés maga is megér egy misét, akkora botrány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!