Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Így lehet esélyem bejutni az...

Így lehet esélyem bejutni az orvosira?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy idén(11.-ben) teszek egyelőrehozott érettségit németből és kémiából középfokon, meg valamikor évvégén leteszek egy középszintű nyelvvizsgát németből.

Jövőre pedig emeltszintű érettségit teszek bioszból, és még egyszer kémiából, de azt is emelt szinten. Ha minden jó lsikerül - beleszámítva a többi érettségit is - , bejuthatok az orvosira?

2010. aug. 14. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Kémiából fölösleges kétszer szórakoznod vele, plusza szintemelő már pénzbe kerül és emmi értelme nincs egyszer a közepet aztán az emeltet megcsinálni. Amúgy itt nem fogod megtudni, hogy van-e esélyed. lehet elrontod az egészet, lehet tök jóra megírod...
2010. aug. 14. 12:27
 2/4 anonim ***** válasza:

Amíg középiskolás vagy nem kerül pénzbe a szintemelő.

Az, hogy van-e esélyed bejutni, az dönti el, hogy hogy sikerülnek az érettségijeid.

2010. aug. 14. 13:19
 3/4 A kérdező kommentje:
azt tudom:) Am nem érdekel, ha pénzbe kerül, mivel nem tudnék még egy nyelvet ennyi idő alatt felhozni középszintre. Amúgy nyilván tudom, hogy ez attól is függ milyen lesz az érettségi eredményem, azért is írtam úgy, hgy lehet-e esélyem. De azóta kiszámoltam felvin a pontokat, hogy úgy kb mennyi jönne össze, és olyan 418 fölöttit - amennyi például a PTE-re kell - simán el lehetne érni. KÖszi a válaszokat amúgy:)
2010. aug. 14. 14:34
 4/4 anonim ***** válasza:

középszintű az érettségi, nem középfokú :)

amúgy javaslom, két nyelvvizsgát tegyél! Hacsak nem vagy nagyon profi bioszból meg kémiából! Mindezt azért, mivel egy nyelvvizsgáért csak 28 pont fog járni, idén még 35öt adtak!

Én most kezdem az orvosit, 2 nyelvvizsgám van, egy biosz emelt+ közép kémia.

2010. aug. 14. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!