Az orvosira szeretnék jelentkezni, szerintetek van esélyem? Ti milyen pontokkal szeretnétek bejutni?
Pécsre szeretnék menni.
Jelenleg 415 pontom van. De még májusban szeretnék elmenni javítani a kémián úgyhogy kb lesz 427 pontom, ez teljesen reálisnak tartom. Tavaly 418 volt a ponthatár, de a tavalyi szerint 422 pontom van most, a kémiával kb 434. Nem tudok letenni két nyelvvizsgát, mivel szakközépbe jártam. A kémiám középszintű a bioszom emelt, de a középszintű kémián szeretnék szintén középszinten javítani. Szerintetek ez elég lesz? Most épp kihagyok egy évet és nem tudom mit ajánlanak az iskolában a tanárok...Ti megkockáztattok még egy emelt szintet vagy inkább +1 nyelvvizsgát vagy felsőfokút? Csak kiváncsi lennék, hogy ki milyen módon szeretne bejutni, és hogy körülbelül milyen eredményeitek vannak.
Nyelvvizsgát mindenképp próbáld meg, mert annyira nem nehéz, de plusz pont jár érte. Bár a javítás dolgot úgy tudom, h csak szintemeléssel egyben lehet, de lehet, h csak nálunk mondták ezt, h készüljünk rendesen az érettségire.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!