40 ezer ft havonta egyetemistának?
Figyelt kérdés
szüleim nettó 400 ezer ft-ot keresnek havonta. eddig kollégiumba jártam de családi helyzet megváltozása miatt biztos hogy nem leszek kollegista ezentúl. eléggé kevésnek tartom azt a 40 ezret főleg h nem valami láblógató szakra járék ami mellett simán mehetnék melózni2020. dec. 19. 19:25
11/15 anonim válasza:
Főleg, hogy van olyan egyetem ahol szünet sincs. :D
12/15 anonim válasza:
Milyen egyetemen jársz évi 12 hónapot?
13/15 anonim válasza:
10es ha felvesznek koliba nincs olyan hogy jó most decemberre hazamegyek akkor nem fizetek
14/15 anonim válasza:
12-esnek, orvosis karokon jellemzően elhúzódik a vizsgaiszőszak júliusig, és ha buksz tárgyat augusztusban is mehetsz, közte meg teljesíteni kell a kórházi/asszisztensi/gyógyszertári gyakorlatot ami 4-6 hét.
15/15 anonim válasza:
Szerintem vállalj be beugrós melókat, akár heti egy estét áldozz be, vagy egy hétvégi napot. Szerintem ezt egy mérnöki, orvosi karon is megoldható. Nem keresnéd degeszre magad, de mégis lenne kb 30 ezer pluszod. Az nem olyan rossz. :) vagy vannak otthonról végezhető telefonos munkák, még a kolit/lakást sem kell elhagynod. Vagy utolsó lehetőségként pár tízezret felvenni havonta diákhitelre. Kifizetődő lesz, ha majd dolgozol, egyetem után ki tudod fizetni. Én is ennyit kapok a szüleimtől, és heti 1-2 nap munkát muszáj vagyok bevállalni, mert különben nem lenne elég a pénz. Fel a fejjel, meg tudod oldani. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!