Corvinus vagy BGE?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ezen év végén fogok érettségizni. Mindkettő egyetem nyílt napján részt vettem, elsősorban a Nemzetközi gazdálkodás alapszak keltette fel az érdeklődésemet. (BGE-n a duális nagyon megtetszett) A kérdésem az lenne a tapasztalatokkal rendelkező hallgatókhoz, hogy melyik egyetemet ajánlanátok jobban.

Előre is köszönöm, ilyen pandémiás időszakban a lehető legjobban parázok az egésztől...

2020. dec. 12. 15:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
29%

Miért is kamuznék egy anonim oldalon? BGE-s vagyok igen. Nálunk is vannak s@gghülyék meg zsenik, meg szorgalmasak...

Tanárok is vannak jók meg kevésbé jók.

Amit fentebb írtam az igaz! Ráadásul olyan magaslóról beszélnek hogy hihetetlen. Élethez nem értenek semmit, sznobok, sznob munkahelyen helyezkednek el ahol a féléves értékelésben ez áll: “nem illik össze xy-nak a zakója a nadrággal” “gyűrött a ruhája xy-nak.” “Vehetne minőségibb cipőt xy” Ki akar ilyen helyen dolgozni és erre buszkenek lenni? 😂 amúgy magadraismertél vagy mivan?

2020. dec. 26. 23:17
 22/45 anonim válasza:
56%
Nagyon viccesek a kommentek. A cambridge-i egyetemen dolgozom, es higyjetek el se a Corvinusrol se a BGE-rol senki nem hallott meg nemzetkozi valoban nivos helyeken. Vicces ahogy a Corvinus-os diplomaval azt hiszik a kommentelok hogy majd az nemzetkozileg elismert :D. Magyarorszagrol, 2 egyetem never TALAN tudjak, az ELTE es a Semmelweis , es ennyi. Dolgoztam a Toyotanak, GSK-nak, kaptam allasajanlatot a GE-tol is, mindezt 25 eves korom elott. Most vagyok 26 manager-i pozicioban, itt az egyetemen. BGE-n vegeztem de ez senkit nem erdekelt hanem a tapasztalatom. A Corvinusrol annyit , hogy tobben is penzert irattak a szakdolgozatot, vagy epp vizsgaztak csalassal.
2020. dec. 30. 20:49
 23/45 anonim ***** válasza:
0%
Na itt a kamugép akiről beszéltem, most már Cambridge-i egyetemen nyomja xddd
2020. dec. 31. 13:54
 24/45 anonim ***** válasza:
75%
Ha kamu, ha nem, én abban biztos vagyok hogy külföldön nem ismernek egy magyar egyetemet sem XDDDD
2020. dec. 31. 14:16
 25/45 anonim ***** válasza:
76%
23. Ez egy másik “kamugép”, szerintem te rám gondolsz, de én nem Angliában, hanem Németországban dolgozom, és nem egyetemen, hanem multinál. :) Tanítani magyar egyetemen tanítok.
2020. dec. 31. 14:21
 26/45 anonim ***** válasza:
36%
Én a Harvard Business School-on tanítok, itt a BGE tantervéről szoktuk lelesni mit kéne tanítani.
2020. dec. 31. 14:52
 27/45 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan? Nem a Corvinuséról? Ez új. Pedig a Corvinus egy világhírű egyetem, sőt: TOP egyetem amint azt a gyakoriról is megtudhattuk, hiszen az 1001+ helyezés azt jelenti, hogy top 5% (a gyakoris logika szerint 😉)...
2020. dec. 31. 14:56
 28/45 anonim ***** válasza:
37%

Jó lesz az 801-1000-nek is

[link]

BTW 25000 egyetem van a világon, Columbia Cambrigde Princeton BGE CEU BCE msc phd professor emeritus fokozatokkal remélem el tudsz osztani két számot, és akkor kijön, hogy jön ki az 5%

2020. dec. 31. 15:01
 29/45 anonim ***** válasza:
53%

1001+

[link]

2020. dec. 31. 15:06
 30/45 anonim ***** válasza:
0%
Speciel a szakdolgozat írásos témáról hallottam ezt-azt, és nincs még egy olyan magyar egyetem, ahol annyi fegyelmi lett volna mint a BGE-n ez ügyben
2020. dec. 31. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!