IBS(International Business School) VAGY Corvinus?
+1 Corvinus
Én ott vagyok NG-s, de ha laza egyetemet keresel, akkor ne.
"Én ott vagyok NG-s, de ha laza egyetemet keresel, akkor ne."
Lol, a Corvinus mint nem laza egyetem. Úgy megnézném, hogy akinek az nem laza mit kezdene gépész szakon, ahol nem a legalapabb matekot adják fel, mint bce gtk-n.
De hogy a kérdezőnek is segítsek: Szerintem azt a nappaliszakot hagyd is, inkább akkor gazdinfó vagy pénzügy ha értelmes szakot akarsz. Viszont 410 pont az nem elég oda önköltségesen se.
Nyilván a kozgazt tanító egyetemek között nem laza a Corvinus, nem úgy összességében.
Amugy en corvinusoskent tanitottam bme-s mernokinfost matekra, emellett sokan vert izzadnak itt is. Nekem a jog utan nem veszes, de teny, hogy a Közgázon nem eleg magolni.
"3-as: félreértetted a választ. Nem én írtam. Akkor ne menjen a Corvinusra, ha laza egyetemet keres. Tehát a Corvinus nem laza egyetem."
Nem értettem félre semmit. A Corvinus laza egyetem. Persze BME-s biztos vért izzadt a 10 szer könnyebb matekon mi négyes? Én is BME-s vagyok, a bce matekja nagyon alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!