Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Melyik gimnázium lenne nekem...

Melyik gimnázium lenne nekem a legjobb Budapesten ha a Corvinusra szeretnék menni?

Figyelt kérdés
Az a lényeg ,hogy erős legyen ahonnan szinte már bent vagyok az egyetemen.

2020. nov. 1. 10:55
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
A Fazekas.
2020. nov. 1. 10:57
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Szob. Szent László Gimnázium.
2020. nov. 1. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

:)

Nem a gimnázium erősségétől függ, hogy bekerülsz-e.

Ha elég pontot szerzel, bekerülsz. Az erős gimikben nehezebb jó jegyeket szerezni, ez még hátráltathat is akár. Ellenben jobban felkészíthetnek. Viszont a Corvinus nem egy olyan "hű de nehéz" egyetem, kb. bárhonnan be lehet jutni.

2020. nov. 1. 11:36
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Igazából akármelyik top 20-30-as gimi bőven megfelelő erre. Az állami (illetve mostmár Corvinus ösztöndíjas) ponthatárok azért elég magasak oda. Persze nem azt mondom hogy gyengébb suliból nem lehet bekerülni. De valóban elsősorban rajtad múlik, ha már most céltudatos vagy és rendesen tanulsz majd akkor biztosan menni fog.
2020. nov. 1. 12:45
 5/9 anonim ***** válasza:
37%

[link]

Az első 4 helyen néha cserélgetődik a rangsor; de egyébként tehát szerintem ezeken a helyeken kemény munka is folyik. Tehát én úgy sejtem, hogy nagyon szívósnak kell lenned; és tényleg ezek a sulik nemigazán sétagaloppok szerintem; tehát nagyon keménynek gondolom, hogy amelyik suli elől van; és tehát full kemény meló. Én szakközépbe (mai szóval szakgimi) jártam anno, de az is nagyon kemény volt; hát még amiket a bátyám mesélt az erős gimiből, ahova ő járt, azok nekem már nagyon keménynek, élhetetlennek tűntek főleg; de még tehát nálunk is voltak tantárgyak, ahol időnként küzdeni kellett, hogy megmaradjon a kettes, de és szóval durva, hogy léteznek még annál is keményebb helyek. Tényleg nagyon keményeket mesélt tesóm.

2020. nov. 6. 13:54
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
*most ránéztem a listára, nem csak az első 3-4 cserélődik, asszem volt már amelyik suli a legfölső találatban 6.v 7. helyen van, és volt már 2., 3. is. De szal ja.
2020. nov. 6. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
Gyakorilatilag bármelyikből bekerülhetsz, hiszen a Corvinus az ország leggyengébb egyeteme.
2020. nov. 6. 16:44
 8/9 anonim válasza:
64%
Utolsó tuti BME-s xd
2020. dec. 1. 22:00
 9/9 anonim ***** válasza:
26%
Nem vagyok bme-s, de nézd csak meg az egyetemi rangsort.
2020. dec. 2. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!