Melyik gimnázium lenne nekem a legjobb Budapesten ha a Corvinusra szeretnék menni?
:)
Nem a gimnázium erősségétől függ, hogy bekerülsz-e.
Ha elég pontot szerzel, bekerülsz. Az erős gimikben nehezebb jó jegyeket szerezni, ez még hátráltathat is akár. Ellenben jobban felkészíthetnek. Viszont a Corvinus nem egy olyan "hű de nehéz" egyetem, kb. bárhonnan be lehet jutni.
Az első 4 helyen néha cserélgetődik a rangsor; de egyébként tehát szerintem ezeken a helyeken kemény munka is folyik. Tehát én úgy sejtem, hogy nagyon szívósnak kell lenned; és tényleg ezek a sulik nemigazán sétagaloppok szerintem; tehát nagyon keménynek gondolom, hogy amelyik suli elől van; és tehát full kemény meló. Én szakközépbe (mai szóval szakgimi) jártam anno, de az is nagyon kemény volt; hát még amiket a bátyám mesélt az erős gimiből, ahova ő járt, azok nekem már nagyon keménynek, élhetetlennek tűntek főleg; de még tehát nálunk is voltak tantárgyak, ahol időnként küzdeni kellett, hogy megmaradjon a kettes, de és szóval durva, hogy léteznek még annál is keményebb helyek. Tényleg nagyon keményeket mesélt tesóm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!