Biológia vagy pszichológia szak?
Szia :)
Szerintem próbálj találni egy mintatantervet, és nézd végig hogy miről mennyit tanulnál az egyes szakokon..
Én bioszon végeztem és noha a növények nem tartoztak a kedvenceim közé, simán ki lehetett bírni, és úgy, hogy sose voltam magolós típus 5-ös voltam növényrendszertanból. Csak a növény ne tántorítson el. Mindenhol lesz olyan, ami távol áll tőled csak az a kérdés, hogy mennyi.
Én nem azt néznem miből, mennyit kell tanulni, szerintem ez itthon teljesen téves megközelítés. Hanem, hogy utána mit fogsz dolgozni. Akkor is, ha most még nagyon tetszik az a mester, 3 év alap ezen változtathat egy csomót, tehát nem árt, ha az is olyan, aminek a munka világa tetszik. Megtanulni mindent meglehet, az egyetemeink zömének pedig elég kevés köze van a gyakorlati tudáshoz.
Szóval szerintem inkább a munkakörökben gondolkozz, melyik áll hozzád közelebb, és úgy válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!