Ha biosz faktra megyek gimiben mennyi "előnyöm" lesz pszichológia szakon?
Remélem, egyszer megérem, hogy olyan emberekből lesz pszichológus, akik nemcsak magolnak a tanórákon és színötösök, hanem valóban segítő típusok, valóban segíteni akarnak és tudnak is az elesett embereken.
Te sem helyesen írni, fogalmazni, gondolkodni sem tudsz. Muszáj olyan szakra menned, ahol csak másokban akarod a magad bajait meggyógyítani?
Egyébként teljesen mindegy, hogy mennyit biológiát tanulsz előre. Koncentrálj a felvételihez szükséges pontszámokra és a tárgyakra, amikkel felvételizel. Az az első lépcső.
1-es ezt a ledorongoló baromságot miből szűrted le, nem tudom, de állítsd le magad. Köszönet!
Kérdező: igen, segítő a biosz emelt szinten tanulása. Azonkívül még az idegen nyelvek segítőek, később, a szakirodalom miatt.
Köszi a segítséget! Igen, tudom hogy a biosz fontosabb valamennyire mint az irodalom, de mindkettő érdekel. Úgy gondolom az irodalomból sok előnyöm származhat még.
1-esnek: Nincsenek lelki problémáim és magam sem tudom megérteni miért megy valaki erre a szakra csak azért, hogy magát diagnosztizálja minden szarral. Egyébként fogalam sincs hogy ezt honnét szűrted le a kérdésemből, de azért köszi szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!