ELTE vagy Pécsi Tudományegyetem pszichológia szak?
Mindkét egyetemről van ismeretem. Mindkét egyetem színvonalas régi alapítású tudományegyetem, jó kutatómunkával, nemzetközi kapcsolatokkal, erős háttérintézményekkel. Mindkettőnek van akkreditált doktori iskolája is pszichológiából, tehát van kifutása a képzéseiknek és van legmagasabb szintű művelési lehetőség.
Mindkettőre érdemes felvételizni, mindkettőn lehet sokat tanulni, mindkettőn vannak kiváló tanárok és kevésbé kiválóak is sajnos. Budapest előnye, hogy sok minden más is itt van, Pécs viszont egy kellemesebb hangulatú nyugodtabb város.
Állítólag pszichológia alapszakon mindenhol jó az oktatás. Tehát döntsön neked a város, anyagi helyzet stb.
Én Eltés vagyok és szeretem, bár tény hogy elméletibb lehet az oktatás, mint máshol. Ettől függetlenül nem mennék máshova, ha visszamehetnék az időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!