Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 30-on felül van még esély a...

30-on felül van még esély a matek tanulásra?

Figyelt kérdés

Most töltöttem be a 30-at és borzasztóan szégyenlem, de én a matekhoz majdhogynem sík hülye vagyok és utálom is (ez elsősorban a rossz oktatás eredménye), viszont én ezen szeretnék változtatni és végre valahára találni egy olyan tanárt, akivel lehetőségem volna bepótolni azt, amihez a "magyar oktatásügy" nem bizonyult elengedőnek.

Kérdés, hogy ennyi idősen erre még van lehetősége az embernek?

2020. szept. 23. 16:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Van :) 36 vagyok, a nyarat a mateking.hu -n töltöttem, most már egyetemen vagyok és ott folytatom. Teljesen más tiniként tanulni és felnőtt fejjel. Nekem most könnyebb, mint akkor volt.
2020. szept. 23. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Az a kérdés inkább, hogy minek...

Megvagy nélküle? Meg.

Ha még azt írtad volna, hogy érdekel, de az, hogy utálod...hát...

2020. szept. 23. 17:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó ledönteni az ilyeneket az életünkben.

A "minek" általában olyan kérdés, ami anyagi vagy más előny felsorolását várja el. SZerintem az, hogy ha valami, ami eddig akadály volt, már nem áll előttünk, az bőven elegendő ok a tanulásra. Nem csak anyagi oka lehet annak, hogy valaki tanul, száz más is.

2020. szept. 23. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:

# 3

Pontosan úgy van, ahogy te leírtad tisztelt válaszoló. Nem anyagi, vagy haszonszerzés vagy más hasonló okból érdekel a matek. Hanem mert bosszant hogy sok dologhoz értek, de ehhez nem. (Pedig a matek az független mindenféle történelmi alakulástól és a világ változásaitól, hanem egyszerűen csak van, engem pedig bosszant hogy nem vagyok képes megérteni, mert annó úgy "tanították" hogy én azt ne tudjam megérteni, sőt, inkább megutáljam.)

2020. szept. 23. 17:40
 5/10 WidowmakerButt ***** válasza:
0%
Jó ez mind szép és jó, de ugyanúgy fenn áll, hogy most mi a fenének ha úgyse fogod használni, hanem csak büszkeségből akarod. Ne érts félre, jól jön egy kis okosodás, de akkor már legalább olyasmit csinálj ami hasznos is. De persze, ha ennyire sok a szabadidőd akkor nyugodtan, senki sem tart vissza
2020. szept. 23. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a némettel voltam így mindig. Nemrég álltam neki, mert már untam, hogy a "nem tudok németül, sőt, utálom a németet" jelen van az életemben. Megtanulom, megértem, és lassan el is múlik az utálatom. Aki nem élt eleget és csak a hasznot nézi mindenben, azt gondolom, ezt nem fogja megérteni. 20 évesen én is csak azt néztem, mi a hasznos, meg ami nem jó, az legyen meg kettes, és "soha többé rá se nézek". Aztán ahogy értem, rájöttem, hogy a világ több annál, mint átmenni a vizsgán, aztán melózni és pénzt keresni. Az agyunk pedig többre képes annál, mint amit gimiben kihozunk belőle. :) Jó tanulást!
2020. szept. 23. 18:27
 7/10 WidowmakerButt ***** válasza:
0%
Bár annyi szabadidőm lenne mint nektek.
2020. szept. 23. 18:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Itt vagy :)))) Szóval van elég.
2020. szept. 23. 18:44
 9/10 anonim ***** válasza:
A Mateking oldal tényleg jó. Amúgy csak így magadban akarsz tanulni azért mert idegesít, hogy nem értesz hozzá vagy továbbtanulás végett tanulnád?
2020. szept. 23. 19:25
 10/10 A kérdező kommentje:

# 6

Köszönet a motivációért! :) Nem tudom te hány éves vagy de én most töltöttem be a 30-at és egyébként a gondolkodásmódom hasonló is, mint a tied.

Majd rá fogok nézni erre a mateking weboldalra is, előtte azonban keresek egy magántanárt, akivel el tudom kezdeni ezt az egészet az alapoktól (ugyanis nekem kell egy kis motiváció ami feltüzel engem eléggé ahhoz, hogy komolyabban is belevágjak a témába).

2020. szept. 25. 09:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!