Ha már elindult egy okj-s tanfolyam, akkor semmi esélyem már, hogy elmehessek rá?
Figyelt kérdés
Az egyik iskolában tartanak egy olyan okj-s képzést, ami nagyon érdekelne, de nem jelentkeztem, mert már túl későn tudtam meg és lekéstem a beiratkozásról. Már elkezdődött a képzés is és az érdekelne, hogy így még felvennének-e engem, ha valamilyen módon megpróbálnék beszélni velük? Gazdasági érettségim van és gazdasági alapú az okj, valamint még csak 2 napja megy.
A válaszokat előre is köszönöm.
2020. szept. 3. 00:10
1/1 anonim válasza:
Szerintem be lehet csatlakozni valszeg, pótolni kell a többit; de ha még nagyon az elején vannak; akkor szerintem talán lehetséges. Főleg ha fizetős képzés; simánál nem tudom. Várj csak, hát, államilag támogatottnál most arra tippelek, hogy ott nem lehet,mert ott le lett jelentve már talán egy fix létszám (?) de én ezt nem tudom; adott intézményben kérdezd meg, hogy ha későn jutott el hozzád a hír, akkor lehetne-e még csatlakozni;vagy hogyha pl későn kapcsoltál, vagy legalábbis kicsúsztál a meghirdetett jelentkezési időből. Leeht,hogy pl még mondjuk meg sem volt az első órájuk, úgyhogy ,ha sietsz, akkor még lehet ,hogy be tudsz férni egy adott csopiba, de még lehet,hogy akár államilag támogatottba is, de én ezeket nem tdom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!