Aki kisgyermeknevelő-gondozónak tanult vagy tanul válaszolna pár kérdésemre?
Hol tudnám megnézni a korábbi évek vizsgafeladatait vagy a szóbeli tételeket?
Mennyi idő a gyakorlat,és ott mit kell csinálni?
A naplóba a gyakorlatról mit kell írni?
Nehéz a vizsga?
Mennyi idő múlva tudtál elhelyezkedni?
Köszi a válaszokat.
1- En is kerestem, de nem talaltam sajnos a regebbi vizsgafeladatokat. En ugy oldottam meg, pontosabban az osztalyom, hogy megkertuk a tanarainkat hogy fenymasoljak le nekünk. Kedvesek voltak, mert megtettek.
2, Nekem a nyari 100 ora volt, de lesz evkozben is. A nyari gyakszirol annyit, hogy mindent csinaltunk. Nem tudjuk hogy evkozben a virus engedi-e hogy menjunk gyakszira igy mindent kihasznaltunk. Mi teritettunk, etkeztettunk, hivtuk asztalhoz a gyerekeket. Rengeteget tanultam ez ido altt. Pontosan ugyanazt csináltuk amit az otr dolgozó kisgyermeknevelok.
3, Erről sajnos nem tudok beszamolni, mert meg mindig nem kaptuk meg a naplot
4, Iden vizsgazom es RETTEGEK. De volt egy fel evi vizsgam ami nagyon jol sikerult:)
5, Eddig akit ismerek hamar elhelyezkedett. Minden kovet meg kell mozgatni mert sokan idosek, ott hagyjak a bolcsit, generacio valtas van stb. Be kell menni a bolcsikbe, erdeklodni es lecsapni a lehetőségekre.
Sok sikert! Remelem segitettem egy picit😊😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!