Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hogyan működik az Erasmus...

Hogyan működik az Erasmus program?

Figyelt kérdés
Ugye az a célja, hogy másik országban is tanulhassunk. Mi döntjük el, hogy hova megyünk? Ugye ez olyan cserediák program. Tehát valakit küldenek a helyemre, és én az ő helyére megyek. Mármint a koleszba, vagy a normál lakhelyére? Én Pesten szeretnék tanulni, viszont nem ott lakom. Tehát max. a kollégiumi helyem kaphatja meg.

ma 10:46
 1/1 anonim ***** válasza:

Mivel egyetem szerepel a kulcsszavak között így arról írok. Azt most nem tudom, hogy van-e még egyáltalán Erasmus. (Pannónia tudom, hogy van.)

Az Erasmus nem cserediák kapcsolat, nem mész senki helyére. Lehetőséget kapsz egy külföldi egyetemen x szemesztert tanulni. Erre az időszakra kapsz egy összeget. A lakást úgy oldod meg, ahogy akarod/tudod, te keresel magadnak.

A jelentkezéssel kapcsolatban:nálunk volt egy lista, hogy melyik egyetemekre lehet jelentkezni. Megbeszéltük egymás között, hogy ki hova szeretne menni, így mindenki kijutott. (Nem volt az, hogy többen jelentkeztek és választani kellett.)

ma 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!