Tudom, hogy ez helyzetfüggő, de az egyetemen mennyire szoktak puskázni azok, akik bár tanultak de fogalmatlanok?
Gimiben azt írod, nem tanultál. Tehát nem a képességeiddel van baj, hanem a szorgalmaddal.
Csak ismételni tudom magam: Tanulj, gyakorolj... Stb.
A kart konkrétan nem ismerem, de az ország legnevesebb műszaki egyetemének a gazdasági Kara, tehát nem fogják félvállról venni a matekos tárgyakat szerintem.
Nekem analízis kettőn a mateking volt az ISTEN, így, csupa nagybetűkkel!
Az alapok kellenek. De ezért van a nulladik ZH. Aki nem üti meg a szintet, annak, ha jól tudom (de mint írtam, nem ismerem a kart, de ezt általában erre találták ki) fel kell vennie egy alapozó tárgyat. Ez segít a felzárkózásban.
Egy témába vágó kérdés, részéről az utolsó válasz releváns:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magya..
Asszem analízis, csak nem BME. :D
Ha tanulsz meg lehet csinálni, bár rendesen szenvedős, épp ezért szórótárgy.
14-es voltam
Puskáztam mobilból. Nulladik zh-m mondjuk magamtól meglett. A1-ből feladatotmegoldani nagyon jól tudtam, de nekünk sok tétel kellett, azokat telóból kiírtam. A2-t is puskáztam, de ott a tanár se sokat tanított, úgyhogy nem volt olyan nehéz a vizsga. A3-hoz pedig lefotóztam és elküldtem haveromnak a feladatlapot és ketten megoldottuk.
Nem szép, de nem akartam ezek miatt még csúszni, nem voltam valami jó lelki állapotban amúgy se. De ha készülsz, akkor azért menni fog, csak ne idegeld ki magad semmivel!! Ez a legfontosabb, különben minden más tárgy is elúszik.
Menni fog a matek.
Levelezős vagyok, az első két évben minden este 6-tól toltam 10-11-ig, ZH időszakban házaknál 2-3-ig. De én nem vagyok releváns. Műszaki szak, komoly tárgyakkal, és 17 év kihagyás után ültem vissza a padba. De matekból mindig penge voltam, és suli előtt megcsináltam egy 3 hónapos matek-fizika előkészítőt, heti 2x2 órában.
Mindemellett az analízis 1 simán ment ötösre, az analízis 2-n meg vért izzadtam a kettes ért. A három már hármasra összejött, de ott több mumus tárgy elvette tőle az időt, nem foglalkoztam vele annyit, mint szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!