Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Milyen lehetőségeim vannak az...

Milyen lehetőségeim vannak az alábbi esetben?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy (OKJ-s) szakmám, számítógép-szerelő. Szeptembertől mennék esti gimibe, és ugyanabban az iskolában találtam egy szintén OKJ-sat, számítástechnikai szoftverüzemeltetőt, amire esti gimi befejeztével, érettségivel lehetne jelentkezni. Ezt meglehetne valamilyen módon ingyenesen szerezni, amennyiben nem, akkor mennyibe kerülhet?

És egy más fajta kérdés, hogy esti gimi mellett milyen munkát vállalhatnék el, érdemes-e? Valamelyik multinál pl. Tesco, esetleg a jelenlegi szakmával tudnék kezdeni valamit?

2010. aug. 4. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:

ha már van egy szakmád, akkor a második tuti nem lesz ingyenes.

esti gimi mellet simán lehet melózni. én is ott végeztem. nem tudom nálatok hogy lesz, de nekünk egy héten csak két nap volt tanítás délután és akkor se mentem be mindíg.

24F

2010. aug. 6. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!