Mérnökinformatika vagy gazdaságinformatika?
Jelenleg van egy műszaki menedzser diplomám amivel már jelenleg is dolgozom. Viszont eszembe jutott, hogy szeretnék még egy diplomát levelezőn. A két fent említett szak között gondolkodom és három egyetem között.
Corvinus és BGE- Gazdaságinformatika
Neumann János Egyetem - Mérnökinformatika
Nem Pesten lakom így mindkét helyre utaznom kell de ez nem probléma, kb 1 óra utazással elérhető mindhárom egyetem. A kérdés hogy melyik képzést lenne érdemes elkezdeni? Tanterveket és szakleírást néztem, mindkettő szimpatikus. Mérnökinfónak annyi előnye van, hogy jópár tárgyat el tudok fogadtatni ha minden igaz.
Levelező?
Neked kell eldönteni, hogy mi érdekel jobban, mit akarsz csinálni.
A Gazdinfóban a mérnöki tárgyak helyett gazdasági tárgyak vannak, valamint IT menedzsment, audit, projekt, folyamatszervezés, ennek ellenére vannak hardcore IT tárgyak is: bőven van matek és programozás, algoritmusok stb.
A mérnökinfóval sokkal inkább hard szakmai tárgyak vannak, és ez a legklasszikusabb IT-s szak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!