Óbudai egyetem mérnökinformatika vagy oe gazdaságinformatika? (a tanterv hasonló kb nem tudok dönteni)
ma 14:16
Annyira azért nincs sok fizika mérnökinfon, sőt.
Szia!
Érdekelne a részletesebb véleményed a szakról;mik a nehézségei,mit kell "magolni"és mennyire alapoznak a középsulis fizikára?
Valamint az érdekelne még,hogy jó matek,info alapokkal de nem zseniként lehet e bírni az iramot,tehát csúszás nélkül elvégezni?
Előre is köszi a választ!
Első félévben volt fizikám, kipuskáztam. Ezek után csak elektromosságtanból volt fizikához köthető dolog, de nem sok előny származik a középiskolai fizikából ezen a téren. Nagyjából ennyi az összes fizikaféle a mérnökinfon ott ahol tanultam. Elektromosságtanon vért hugyozott a társaság, de ezt leszámítva semmi több.
Mik a nehézségei? Nos, szerintem nem is egy-egy tárgy nehéz, hanem az összes együtt. Ha jól osztod be az idődet is nehéz, de megoldható.
Valamint az érdekelne még,hogy jó matek,info alapokkal de nem zseniként lehet e bírni az iramot,tehát csúszás nélkül elvégezni?
Info alap, nos, ha van egy technikusid nagy előnnyel indulsz. Matekhoz nem kell zseninek lenni, csak gyakorolni, és simán el lehet végezni. Sőt, nem a zseniség számít itt már, hanem a szorgalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!