Mérnökinformatikus képzésről van lehetőség átjelentkezni gazdaságinformatikára másik suliba?
Természetesen!
Én is úgy csináltam.
A mérnökinfón olyan felesleges, az infóhoz nem kapcsolódó anyagokat tanítottak , és én átjelentkeztem proginfóra.
Gazdaságinfón nem kell programozni, az egy rakás trágya..
Nem éri meg, nem jó szakirány....
Miért gondoljam át mégegyszer?
Én így csináltam, de ezen az oldalon nagyon sok az "okos"....................
Hogy a viharba ne lenne a gazdaságinformatika egy jó szak? Épp ugyanolyan hasznos és élhető mint a mérnökinfói szak. Tudod az informatikában létezik más jó szakirány is programozáson kívül.
De arról nem tehet maga a szak, hogy te nem tudod megérteni és felfogni a gazdasági részét, és ezért utálod :)
Fizetésekben sincs nagy eltérés. Ráadásul egy gazdaságinfós diplomával szintén dolgozhatsz bármiféle beosztásban mint egy mérnökinfós, feltéve ha ért ahhoz a környezethez. (Nagy eséllyel érti.)
Csak a programozással van elmaradva egy gazdaságinfós egy mérnökistől, de helyette sok minden mást megtanult.
De sok gazdaságinformatikus ugyanúgy tud programozni, szóval eléggé egy lapon lehet említeni a két szakmát.
A kérdést viazont törlöm a mentetteim közül, mert nem vagyok hajlandó egy olyannal tárgyalni aki ilyen értelmetlen és semmitmondó, hozzá nem értő kijelentésekez tesz.
#3 És erre a kinelentésedbe van/volt belekötnivalóm:
"Gazdaságinfón nem kell programozni, az egy rakás trágya..
Nem éri meg, nem jó szakirány...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!