Ha meggondolatlanul módosítottam a felvi sorrendet és felcseréltem az első és a második helyet akkor ha esetleg a másodikra is felvesznek akkor oda beiratkozhatok vagy csak az első helyre felvettre van lehetőség beiratkozásra?
Figyelt kérdés
Az első helyet másodikként, a másodikat elsőnek cseréltem fel sajna és már nem lehetett rajta módosítani mert csak egyszer módosíthatsz :))
Szóval ha az első kettőre felvesznek akkor a másodikra is beiratkozhatok?
2020. júl. 22. 23:05
11/11 A kérdező kommentje:
Hát nem vettek volna fel szóval nem mentek tönkre az idegeim, ez már szerencsére nem számított hogy badar módon cseréltem. Vegyészmérnöknek vettek fel a gyógyszerészet helyett és ezt tettem meg hirtelen felindulásból első helynek is (nem tudom miért azóta se). Csak nagyon bántott volna ha emiatt nem vettek volna fel gyógyszerészetre. Szóval Veszprém, vegyészmérnök.
Köszi hogy érdeklődtetek jól esett :)
2020. júl. 30. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!